Menyasszonyi smink Barbarától

Az esküvő életünk egyik legszebb, legboldogabb napja. Életünk legfontosabb döntését hozzuk meg, ezért ezen a napon különösen fontos, hogy menyasszonyként tökéletes külsővel jelenjünk meg vőlegényünk, az oltár és persze a násznép előtt! A menyasszony várakozásának, sugárzó boldogságának tükröződnie kell megjelenésén.

Személye az esemény legfontosabb és legtündöklőbb alakja. Az alkalom különlegessége a külső összhatás tekintetében is megmutatkozik, ezért finom eleganciát sugalló hercegnőként kell megjelennie a résztvevők előtt, akiket elbuvöl lélegzetelállító szépsége. A tökéletes belső harmóniát kifejezi a megfelelő ruha és a stílusban hozzá illő frizura elkészítése, valamint ezek megkoronázásaként a szakember által megalkotott profi menyasszonyi smink. Az összkép így lesz teljes: minden készen áll, hogy elvarázsoljuk a jelenlévőket.

Hogy elkerüljük az esküvői sminkünkkel kapcsolatos csalódást és bosszúságot, mely ezt a csodálatos eseményt beárnyékolná, mindig készíttessünk próbasminket a sminkessel, így nem érhet kellemetlen meglepetés a nagy napon. Bár jó improvizatív készségekkel rendelkezem, a konzultáció keretein belül mindig készítek egy próbasminket, amely eloszlatja a menyasszony aggodalmait az esküvői sminkjét illetően.

Megbeszéljük, hogy milyen frizurát visel majd, milyen színű csokrot választ magának, milyen a kiválasztott ruha stílusa és árnyalata. Tanácsokat adok a borápolás vonatkozásában, mivel a megfelelő állapotú bor rendkívül fontos az esküvő napján. A túl száraz, púderesen vagy pikkelyesen hámló bor például gondot jelenthet az alapozásnál. Ha mégsem sikerül az esetleges problémát orvosolni, sok éves tapasztalatom, a helyes technika alkalmazása és maximalizmusom a tökéletes eredmény elérése érdekében biztosítja a megfelelő felületet.

Menyasszonyi smink esetében elengedhetetlen követelmény a tartósság, hogy hosszú-hosszú órákon keresztül ugyanolyan legyen, mint a smink felvitele után közvetlen. Ezt speciális minőségű anyagok használatával és professzionális technika alkalmazásával lehet biztosítani. A jó sminkhez elengedhetetlen a tiszta egyenletes tónusú bor, hiszen kizárólag azon érvényesül a szép szem, szemöldök és ajakfestés! Abban az esetben, ha nem tökéletes a bőrünk, ezt jó alapozással érhetjük el.

Nagyon sok menyasszony meglepődik a menyasszonyi smink elkészültekor, mikor első alkalommal belenéz a tükörbe! Nem hiszik el, hogy az o arcukból is olyan gyönyörű arcot lehet varázsolni a megfelelő professzionális sminkkel, amilyen a modelleké.

A legnagyobb elismerés számomra elsősorban a vőlegény, a közeli családtagok és az egész násznép elragadtatása a végső eredmény láttán. Ezt a változást szeretném bemutatni minden retusálást nélkülöző „előtte-utána” riport-amatőr fotóimmal. Jól látható, hogy a tökéletes megjelenés nem a kifutón és magazinokban szereplő hölgyek kiváltsága.

A modellek is hús-vér emberek, akik megjelenésén profi szakemberek dolgoznak, ám őket nem a hétköznapokból, hanem a reklámok világából ismerjük, így csak a tökéletesen kisminkelt és a fotókon utólag retusált arcukkal találkozunk. Szeretném a mindennapokban élő nőket ráébreszteni saját szépségükre és tudatosítani egyéniségüket. Boldoggá tesz, amikor megmutathatom nekik, miként lehet mindenkiből tökéletes megjelenésű nőt varázsolni, és pár nap múlva újra megköszönik nekem. Ez az élmény motivál legjobban a szakmámban!

Sminkjeimben mindig hangsúlyt helyezek az aprólékos kidolgozottságra, munkáim mindig precízek, hogy az általam felállított követelménynek és mércének megfeleljek. Önmagam legnagyobb kritikusaként nem ismerek megalkuvást ezen a téren, számomra nem léteznek kicsi, másodlagos feladatok: mindig az éppen adott munka a legnagyobb kihívás! Művészi tehetségemet és ötletemet beleviszem ezekbe a sminkekbe. Imádom a szakmámat, örülök, hogy azt csinálom, amit igazán szeretek és mindig is szerettem volna!