Sminktetoválás Barbarától

Sminktetoválás személyes konzultáció alapján .Tartós sminktetoválás Long-Time-Liner technológiával, bőrbarát sminktetováló festékekkel. Sminktetoválást készíteni praktikus megoldás olyan a hölgyek számára, akik nem akarnak órákat tölteni a napi sminkelésükkel a tükör előtt.

- Szemkontúr sminktetoválása (alsó-felső),

- szemöldök sminktetoválása új szálazási technikával, mely természetes hatást ad,

- fél vagy teljes ajak sminktetoválása (árnyékolt hatású),

- sminktetoválások javítása, (szemkontúr, ajak, szemöldök),

- mobil tetoválás lehetősége: 2-3 sminktetoválásra jelentkező esetén szívesen kiszállok más városba is.

Sminktetoválással kapcsolatos tapasztalataim

Sminktetoválást készíteni praktikus megoldás olyan a hölgyek számára, akik:

- szeretik, ha mindig tökéletes a megjelenésük,

- nem akarnak órákat tölteni a napi sminkelésükkel a tükör előtt,

- szemöldöküket elvesztették valamilyen sérülés vagy nem megfelelő szemöldökszedés által,

- finoman hangsúlyozni szeretnék a természetes, előnyös vonásaikat,

- a szemöldök, szem, ajkak formáját lényegesen változtatni szeretnék előnyösebbre, ha nem akarják, hogy elkenődjön az ajkuk ( pl. étkezéskor vagy úszás során).

Mi alapján válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb sminktetováló szakembert?

Nem érdemes túlságosan olcsó sminktetoválást választani, mert később sajnos többe kerülhet azt helyrehozni. Számomra a legszomorúbb látványt egy természetellenes szemöldök nyújtja. Sokszor találkozok ilyennel, sminktetoválásaim nagy részét a javítás teszi ki! Igen nagy türelmet igényel a vendég részéről, hiszen több hónap is eltelhet, mire elkészül a végleges szemöldök (pl. ha valami túlpigmentált lett, sötét, erős, megváltoztatta a színét, piros vagy kékes árnyalatú). De megéri, hiszen a látvány, az új sminktetoválás önmagáért beszél! Nagy kihívásnak tartom az ilyen jellegű munkát kijavítani és jó érzés, ha egy elrontott munkából egy nagyon szép természetes sminket hozok ki és a végén boldogan távozik a hálás vendég!

A fenti okok miatt azt ajánlom mindenkinek, aki sminktetoválást szeretne, hogy jól gondolja át, kit választ ennek elkészítéséhez! Megfelelő szakember hiányában a vágyott dekoratív sminktetoválás elérhetetlen álom maradhat és az elrontott sminktetoválást már nem lehet egy mozdulattal eltávolítani, lemosni, mint egy hagyományos sminket.

Hozzáértő szakember alkalmazása esetén azonban az elképzelésnek és egyéniségnek megfelelő, gondossággal megtervezett és kivitelezett sminktetoválás igen praktikus megoldás, mellyel arcunk kisebb előnytelenségei is korrigálhatók és hosszú ideig örülhetünk a szép eredménynek!